Produse BIO Life-Care
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Newsletter:
Introduceţi adresa de email:


Client BIO Life Care


 • 1. Ce inseamna Client BIO?

  Titulatura de Client BIO denumeste acel client Life Care, care este interesat sa consume produse BIO si care vrea sa traiasca sanatos, fara sa isi construiasca o afacere de tip network marketing. Clientul BIO achizitioneaza produse Life Care direct de pe site si le primeste prin curierat, in maxim 48 ore, platind cu cardul sau in contul Life Care specificat. Clientul BIO nu isi poate construi o afacere Life Care, nu este conditionat de o comanda minima si cumpara produse la pretul de catalog. Nu poate face inscrieri si nu i se calculeaza bonus. El poate deveni, din propria dorinta, Client Privilegiat Life Care sau Partener Life Care, daca indeplineste conditiile necesare pentru aceste titulaturi.

 • 2. Cum pot sa devin Client BIO?

  Se acceseaza site-ul www.life-care.com, sectiunea Vreau sa devin CLIENT BIO si se completeaza formularul de inscriere. Formularul se expediaza automat si este procesat in departamentul Call-Center. CLIENTUL BIO poate face o prima comanda dupa ce primeste confirmarea inscrierii pe e-mail.

 • 3. Cate articole se regasesc in portofoliul de produse Life Care?

  Portofoliul Life Care cuprinde peste 800 de articole impartite pe game de produse cosmetice BIO si naturale, detergenti BIO, suplimente alimentare BIO si accesorii, pentru intreaga familie.

 • 4. Cum comand produse Life Care?

  CLIENTUL BIO poate comanda produse Life Care online pe www.life-care.com dupa ce s-a autentificat cu numele de utilizator si parola aleasa in momentul trimiterii solicitarii de inscriere. Inainte de a lansa o comanda, acesta trebuie sa citeasca sectiunea Termeni si conditii.

 • 5. Care este termenul de livrare pentru produsele Life Care?

  Coletele cu produse Life Care comandate ajung la destinatar in maxim 24-48 h de la data plasarii comenzii. In cazuri exceptionale acest termen poate fi prelungit la 72 h. Se iau in considerare doar zilelele lucratoare.

 • 6. Care este costul transportului pentru Clientii BIO?

  Pentru comenzile cu o valoarea mai mica de 100 lei se percepe o taxa de 10 lei/comanda. Pentru coletele ce depasesc aceasta valoare, nu se percep taxe de transport.

 • 7. Cum devin Partener Life Care daca sunt deja Client BIO?

  Pentru a trece de la statutul de CLIENT BIO la cel de partener Life Care exista doua tipuri de proceduri care se aplica dupa cum urmeaza:

  - in cazul in care CLIENTUL BIO nu a plasat inca o comanda are la dispozitie maxim 24 h de la data inscrierii pentru a trimite un e-mail pe adresa office@life-care.com, in care sa solicite transferul urmarit. Confirmarea transferului se primeste pe e-mail, iar datele de autentificare raman aceleasi;

  - daca in schimb are deja comenzi la activ sau a depasit termenul de 24 h de la data inscrierii, trebuie sa trimita o cerere de reziliere a codului de CLIENT BIO pe adresa office@life-care.com si dupa confirmarea aprobarii, se poate inscrie ca si partener Life Care pe site sau pe fax (0256-27.43.57).

Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli. (Buddha)

Produse BIO Life-Care Untitled Document

Acasă / Despre Noi / Gama Produse / Reduceri / Cum cumpăr / Consultanţă LifeCare / Forum / Contact

© Tarnau Olentina - Daimon Director

administrare