Produse BIO Life-Care
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Newsletter:
Introduceţi adresa de email:


Produsele tale BIO gama produse
exclusiv prin Life Care

Categorii produse: Peste 500 de produse exclusive pentru toate nevoile tale: Sănătate, Frumuseţe, Îngrijirea casei


Produse unice BIO care schimbă calitatea vieţii si îmbunătăţesc sănătatea si energia vitală.

Branduri principale exclusive:

Redescoperirea miracolelor plantelor şi reîntoarcerea la natură par lucruri din ce în ce mai necesare într-o lume nvadată de"artificial". Kräuter® foloseşte "magia" dată de simplitatea şi puterea naturii, oferind o gamă foarte variată de produse terapeutice sau de îngrijire personală, unice, realizate după reţete originale Life Care®, inspirate din tradiţia germană de combinare a plantelor.

Pentru Life Care sănătatea ta reprezintă o grijă permanentă. De aceea îţi oferim produse la cele mai înalte tandarde ale industriei farmaceutice și, în baza experienţei acumulate, îţi punem la dispoziţie o gamă în continuă creştere de suplimente alimentare sub marca Life Impulse - suplimente lichide, certificate organic de către USDA Organic - Departamentul de Stat al Statelor Unite pentru certificarea BIO, suplimente sub formă de tablete şi capsule cu certificarea New Jersey Department of Health and Senior Services.

Sănătatea Tenului: BIOTISSIMA, pure beauty! Îţi dorești să fii frumoasă şi eşti capabilă să faci orice sacrificiu în numele frumuseţii. Toată lumea îţi dă sfaturi despre cum să ai un ten frumos, dar foarte puţini sunt aceia, care îţi dezvăluie paşii spre un ten sănătos. BIOTISSIMA, pentru că îţi place să te răsfeţi!

Te-ai gândit vreodată că după ce un weekend întreg ai trudit să faci curăţenie în casă, aerul pe care îl tragi cu mândrie în piept este de fapt unul plin de substanțe toxice? Lichidul de curăţat geamul, parchetul, gresia și faianța, detergentul şi înălbitorul nu fac decât să-ţi polueze casa, chiar dacă în aparenţă te scapă de toţi microbii şi toate petele. Iar într-o astfel de locuință, fii sigură că te vei confrunta cu diverse probleme de concentrare, de somn, iar copiii tăi vor fi mult mai agitaţi.
A venit timpul să te hotărăști dacă renunţi la detergenții chimici, careîți pun sănătatea în pericol, pentru cei organici, ecologici.

Branduri principale secundare:

 


înapoi / sus

 

Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli. (Buddha)

Fi schimbarea care vrei să fi!
                 participă la comunitatea Life Care şi completează formularul de înscriere AICI.
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Acasă / Despre Noi / Gama Produse / Reduceri / Cum cumpăr / Consultanţă LifeCare / Forum / Contact

© Tarnau Olentina - Daimon Director

administrare