Produse BIO Life-Care
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Newsletter:
Introduceţi adresa de email:


   Partener Life Care


   Avantaje si inscriere

 • 1. Care sunt avantajele unui partener Life Care?

  Cel mai mare beneficiu al unui partener Life Care este oportunitatea de a consuma produse 100% BIO, produse care intretin sanatatea si frumusetea in mod natural. In plus, calitatea de partener Life Care ofera posibilitatea achizitionarii produselor Life Care cu o reducere permanenta de 20% fata de preturile afisate in catalog.

  Fiecare partener Life Care isi poate dezvolta o afacere de familie care sa ii sporeasca veniturile si pe care sa si-o gestioneze singur, in functie de propriul program. Venitul mediu in randul partenerilor Life Care activi lunar este de 700 RON, insa se pot atinge si praguri de peste 5.000 Euro lunar! Suma variaza in functie de volumele generate de echipa formata si de nivelul de calificare atins.

 • 2. Cum pot sa devin partener Life Care?

  Calitatea de partener Life Care este dobandita in momentul in care persoana care isi exprima dorinta de a obtine acest statut este inscrisa de catre un partener Life Care deja validat. Partenerul care face inscrierea este ulterior responsabil de initierea noului partener in afacerea Life Care. In lipsa unui sponsor va puteti inregistra "fara sponsor" urmand ca Life Care sa ii directioneze catre un Director de succes care sa ii asiste in activitate in functie de asteptarile pe care le au fata de Life Care (constructor retea, client privilegiat sau doar consumator).

 • 3. >Care este procedura de inscriere si obtinere a unui cod de partener Life Care?

  Dupa completarea cererii de inscriere (trimisa la numariul de fax 0256-27.43.57) se va apela serviciul Call-Center (0256-22.88.33, 0720.22.88.33, 0742.22.88.33, 0760.14.86.36) pentru a obtine codul de partener si eventual pentru a lansa o prima comanda. Daca cererea este aplicata on-line un e-mail automat va sosi in momentul preluarii ei in baza de date de catre un operator Life Care. Imediat dupa inregistrarea on-line se poate face o prima comanda utilizand un cod temporar, valabil DOAR pentru acesta prima comanda.

 • 4. Pot ramane doar client fara sa dezvolt propria mea afacere Life Care?

  Timp de 6 luni se pastreaza beneficiul reducerilor de 20% la orice produse din catalogul Life Care, fara a exista obligativitatea unei cumparaturi lunare.

 • 5. Ce resurse materiale implica demararea unei afaceri Life Care?

  In maxim 30 de zile de la inscriere se va face o prima comanda minima, in valoare de minim 130 RON.La prima comanda, Compania va ofera gratuit Catalogul de produse si Ghidul Partenerului Life Care.

 • 6. Trebuie sa semnez un contract de colaborare pentru a deveni partener Life Care?

  Nu exista obligativitatea semnarii unui contract de colaborare. Se va completa doar Solicitarea de inscriere cu datele personale direct pe site-ul www.life-care.com sau se va trimite varianta tiparita si completata a Solicitarii de inscriere pe fax. Doar in momentul in care afacerea Life Care va genera venituri in urma dezvoltarii unei retele si se doreste ridicarea acestora se va semna un contract de colaborare.

 • 7. Care sunt particularitatile ce diferentiaza Life Care de alte afaceri de tip network marketing?

  Unul dintre cele mai importante criterii de diferentiere fata de alte afaceri de tip network marketing este cu siguranta calitatea produselor, acestea fiind in cea mai mare parte produse organice certificate de importante organisme acreditate international: BDIH, ECOCERT, USDA, etc. Preturile practicate, serviciile ireprosabile de Client Service si sistemul generos de recompensare (masini si vacante de lux) a performantei constituie motive suficiente pentru a face din Life Care optiunea numarul 1 in network marketing. In plus, intrarea in marea familie Life Care nu presupune niciun fel de obligatii si este profitabila inca de la inceput. In afara de castigul material, creeaza oportunitatea de a cunoaste oameni deosebiti, care impartasesc un stil de viata sanatos, echilibrat, in armonie cu natura.

  Produse / bunuri

 • 1. Cate articole se regasesc in portofoliul de produse Life Care?

  Portofoliul Life Care cuprinde peste 800 de articole, produse BIO si naturale, marci de renume mondial precum: Logona, Fitne, Solingen, Acorelle sau Vivadeau dar si brand-uri proprii dezvoltate dupa experienta celor mai buni specialisti si adaptate la cerintele pietei din Romania. In prezent compania comercializeaza 6 brand-uri proprii: Krauter, Life Impulse, BIOhaus, Life Glam, BIOstyle si Ganoderma for Life, insa numarul lor va creste cu fiecare nou catalog lansat. Produsele Life Care se impart in 4 mari categorii: detergenti, suplimente alimentare, cosmetice si accesorii.

 • 2. De unde sunt aduse produsele Life Care?

  Compania Life Care distribuie in sistem de exclusivitate produse ale celor mai importanti producatori de BIO din lume, game precum Logona, Fitne sau Acorelle. Produsele Life Care sunt fie brand-uri proprii, fie marci ale unor producatori consacrati si provin din tari precum: SUA, Germania, Franta sau Italia.

 • 3. Exista o valoare minima pentru comanda unui partener?

  Comanda minima pentru partenerii Life Care (pentru a beneficia de transport gratuit) este de 130 Ron ( "valoarea cosului"- valoarea produselor la pret de partener). Pentru fiecare comanda se percepe o taxa pentru servicii de procesare in valoare de 4,95 lei. Nu se percepe taxa de ambalare sau de transport, decat daca greutatea bruta a comenzii depaseste 10 Kg. In cazul in care se depaseste aceasta greutate se percepe o taxa de 1leu/kg pentru fiecare kg in plus.

 • 4. Care este reducerea pe care o primesc la produsele Life Care daca sunt Partener?

  Fiecare partener Life Care beneficiaza de o reducere permanenta de 20-30% fata de pretul afisat in catalog.

 • 5. Ce inseamna o comanda "Bonus Produse"?

  Partenerul Life Care are posibilitatea ca din totalul de plata al unei comenzi sa scada contravaloarea bonusului obtinut in luna precedenta, insa fara sa depaseasca 50% din totalul valorii comenzii respective.

 • 6. Ce inseamna "Valoare cos"?

  In cadrul promotiilor, notiunea "valoare cos" sau "valoare cos cumparaturi" este reprezentata de totalul valorii produselor din cos, fara a fi luata in calcul valoarea produselor achizitionate din bonusul acumulat si valoarea produselor promotionate.

  Recompense Life Care Parteneri

 • 1. Ce inseamna PVA?

  Fiecare produs Life Care are atasata o valoare de Puncte Valoare Afacere (PVA). Aceste puncte se cumuleaza (PVA personale + PVA Grup) si la finalul lunii in functie de grila de bonificatii partenerii se vor califica la un anumit nivel procentul de Bonus. In functie de distribuirea echipei fiecarui partener va rezulta Bonusul de final de luna. Pentru simulari de bonus se va lua legatura cu sponsorul aferent si se va completa ultima pagina a Discutiei Life Care.

 • 2. Ce inseamna Puncte Procent?

  Atunci cand un partener are comenzi lunare cumulate in valoare de 25 PVA si un nou recrut direct, primeste din partea companiei Life Care 100 de Puncte Procent (PP) care se aduna la valoarea PVA si care il ajuta pe acesta sa se califice la un nivel mai mare de Bonus.

  Exemplu: in loc de un bonus de 4% din valoarea PVA-ului, din cauza Punctelor Procent (care se aduna in acelasi mod ca si PVA-urile) se vor obtine 12% din valoarea PVA-ului.

  Este bine ca intr-o echipa sa fie in permanenta 20% membri activi, care sa aiba 100 PP personale. Valoarea de PP-uri nu poate fi decat 0 sau 100. Pentru 50 PVA si 2 Recruti personali nu se primesc 200 PP.

 • 3. Cum pot face o comanda on-line?

  Plasarea unei comenzi on-line se face accesand site-ul www.life-care.com. Dupa autentificarea cu USER-ul (codul Life Care) si Parola (ultimele 6 cifre din CNP, sau o alta parola aleasa de partener) personala se va deschide catalogul Life Care in vigoare. Daca se doreste achizitionarea unui produs de pe o anumita pagina, se va da click pe aceasta si sub ea vor aparea afisate toate codurile prezente pe pagina. Se selecteaza cantitatea dorita din fiecare cod si se adauga in cos. In cazul anumitor produse care au stocurile aproape de epuizare, se va limita cantitatea maxima de bucati comandate la 10. La fel se procedeaza si cu paginile urmatoare. Dupa inchiderea catalogului atentia va fi indreptata catre cosul de cumparaturi unde se mai pot face modificari in privinta cantitatilor si a codurilor selectate. Ultima etapa in efectuarea unei comenzi este reprezentata de completarea adresei, a modului de livrare, a promotiilor calificate si apoi se opteaza pentru optiunea "finalizare comanda ferma". Un e-mail automat de confirmare a comenzii va fi primit in posta electronica. Statusul propriilor comenzi on-line poate fi vizualizat in orice moment.

 • 4. Care este termenul de livrare pentru partenerii Life Care?

  Coletele cu produse Life Care ajung la destinatar in maxim 24-48 h de la data plasarii comenzii. In cazuri exceptionale acest termen poate fi prelungit la 72 h. Se iau in considerare doar zilelele lucratoare.

 • 5. Cat costa transportul produselor Life Care catre partenerii Life Care?

  Pentru comenzile a caror greutate bruta nu depaseste 10kg., nu se percepe nicio taxa de transport. Pentru fiecare kg. in plus se percepe o taxa de 1 leu.

 • 6. Cum pot sa vizualizez grupul de parteneri din care fac parte?

  Dupa indeplinirea catorva criterii (conditia minima de calificare de 4%, comanda personala in luna precedenta de minim 25 PVA si minim 5 inscrisi directi) partenerul poate intra in contul sau Life Care(cu acelasi USER si PAROLA) pentru a-si descarca raportul de activitate si programul LCC BIA cu care poate deschide acest fisier. In fiecare noapte fisierul se modifica in functie de comenzile din ziua precedenta. Pentru interpretarea informatiilor din raport este necesara participarea la un Seminar Start UP sau este nevoie de o consultatie cu Directorul/Diamantul sub indrumarea caruia isi desfasoara propria afacere Life Care. Raportul se actualizeaza doar la cerere, pe office@life-care.com.

 • 7. Pentru a fi un partener activ si pentru a avea rezultate trebuie sa renunt la job-ul pe care il am?

  Fiecare partener Life Care isi organizeaza activitatea in cadrul afacerii dupa bunul plac si in functie de performantele urmarite. Fixarea intalnirilor, plasarea comenzilor precum si alte elemente ce tin de gestionarea afacerii Life Care sunt extrem de flexibile, astfel incat sa nu fie necesara renuntarea la locul de munca.

 • 8. Care este rolul unui partener Life Care in cadrul afacerii?

  Partenerul Life Care este in primul rand consumator de produse sanatoase, BIO, care impartaseste cunostintele sale cu cei din comunitatea din care face parte, dezvoltandu-si retele proprii. Este foarte important ca el sa nu fie vanzator.

 • 9. Care sunt orizonturile de dezvoltare a afacerii?

  Afacerea Life Care este intr-o continua expansiune, atat din punct de vedere al numarului de parteneri cat si din punct de vedere al valorii comenzilor efectuate. Mai mult decat atat, Life Care va merge dincolo de granitele tarii, extinzandu-se in Ungaria si in tarile vecine in prima faza si ulterior in intreaga Europa.

   Alte info

 • 1. Partenerii Life Care sunt angajati ai companiei?

  Partenerii Life Care actioneaza independent, nefiind salariati/angajati ai companiei Life Care.

 • 2. Cine este sponsorul meu si ce trebuie sa faca fiecare dintre noi?

  Un partener devine sponsor in momentul in care prezinta persoanelor interesate afacerea Life Care pe baza Discutiei (un element esential in initierea unui nou partener Life Care). Sponsorul trebuie sa asiste in permanenta, timp de 90 zile activitatea noului partener, pentru a-l ajuta sa faca primii pasi in activitate, inclusiv in a prezenta afacerea cunoscutilor sai. Sponsorul ramane un consultant permanent pentru afacerea partenerului pe care il initiaza. Daca Sponsorul nu este o persoana activa (nu participa/nu organizeaza intalniri, consum lunar, calificare crescatoare) trebuie anuntat Directorul/Diamantul din reteaua respectiva si impreuna cu acesta se va gasi un inlocuitor, in persoana unui Sponsor Activ.

Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli. (Buddha)

Fi schimbarea care vrei să fi!
                 participă la comunitatea Life Care şi completează formularul de înscriere AICI.
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Acasă / Despre Noi / Gama Produse / Reduceri / Cum cumpăr / Consultanţă LifeCare / Forum / Contact

© Tarnau Olentina - Daimon Director

administrare