Produse BIO Life-Care
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Newsletter:
Introduceţi adresa de email:


După înscrierea ca şi client privilegiat sau partener Life Care


 • Vei cumpăra produse Life Care cu reducere de 20% faţă de preţul de catalog odată ce vei primi codul de partener.
 • Comanda minimă (pentru a beneficia de această reducere şi de transport gratuit) este de 100 Ron ( "valoarea cosului"- valoarea produselor la pret de partener) şi trebuie plasată şi achitată în termen de cel mult 30 de zile de la primirea codului de partener. Se pot face si comenzi mai mici astfel:
         - Pentru comenzi de până la 70 de lei ( "valoarea cosului"- valoarea produselor la pret de partener) se percep taxe de curierat în valoare de 20 de lei
         - Între 71 si 100 lei ( "valoarea cosului"- valoarea produselor la pret de partener) se percep taxe de curierat în valoare de 15 lei.

 • Pentru a-ţi putea plăti comanda ramburs, direct la curier, după ce ai plasat comanda vei alege modalitatea de plată "Plata ramburs", urmând ca la prima factură să se adauge suma de 10 de lei, ceea ce reprezintă o garanţie pentru curier. Această sumă se plăteşte o singură dată şi se poate retrage oricând la cerere, în momentul în care te hotărăşti să nu mai plăteşti ramburs. O altă modalitate de plată este plata în avans (la ghişeul băncii sau prin internet-banking: vei plăti direct online cu cardul sau la ghişeu direct în contul Life Care pe care îl vei primi odată cu înscrierea sau solicitarea de produse (cu specificaţia codului de partener şi a numelui tău pe ordinul de plată/ depunere la rubrica “DESCRIEREA TRANZACTIEI” ). Nu se plăteşte nicio taxă de livrare!

 • Comenzile lansate cu plata ramburs sunt considerate ferme şi validate pe loc.

 • După ce ai efectuat plata (în cazul în care alegi plata la ghişeul băncii sau prin e-banking, aceasta trebuie efectuată în cel mult 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, altfel va fi anulată!), vei primi coletul cu produse în funcţie de oraşul în care locuieşti. Într-un oraş cu mai mult de 50000 de locuitori în 24, maximum 48 ore, iar dacă locuieşti într-un oraş cu 50000 locuitori sau mai puţini veti primi coletul în 72 ore.

 • La primele cumpărături vei primi în colet informaţiile referitoare la începerea afacerii, în Ghidul Partenerului Life Care, plus un Catalog cu produsele Life Care - ambele gratuit.

 • TRANSPORTUL COLETELOR: Nu vei plăti taxă de transport.

 • ATENȚIE!
  După ce ţi-ai umplut coşul cu cumpărăturile dorite, expedierea coletului se va face numai după ce ai ales să achiţi garanţia pentru curier de 10 lei, urmând să-ţi plăteşti cumpărăturile ramburs, la primirea coletului sau după achitarea sumei totale de plată (de la sfârşitul comenzii, după finalizarea ei) la Banca Raiffeisen (plata în avans sau prin e-banking).
  Doar adăugarea produselor în coş şi finalizarea comenzii nu presupune şi expedierea produselor.

înapoi / sus

Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli. (Buddha)

Fi schimbarea care vrei să fi!
                 participă la comunitatea Life Care şi completează formularul de înscriere AICI.
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Acasă / Despre Noi / Gama Produse / Reduceri / Cum cumpăr / Consultanţă LifeCare / Forum / Contact

© Tarnau Olentina - Daimon Director

administrare