Produse BIO Life-Care
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Newsletter:
Introduceţi adresa de email:


Vizitator nou


 • 1. Cine este Life Care?

  Life Care este prima companie BIO romaneasca, care s-a lansat ca o adevarata provocare in anul 2005, la Timisoara. In premiera nationala Life Care introduce conceptul de PRODUS ORGANIC, ofera alternativa unor produse sanatoase si propune un stil de viata echilibrat pentru toti cei care isi doresc sa traiasca in armonie cu natura.

  Portofoliul Life Care cuprinde peste 1000 de articole, marci proprii (Krauter, Life Impulse, Biotissima, BIOHaus) dar si brand-uri (comercializate in conditii de exclusivitate) ale celor mai cunoscuti si apreciati producatori de produse BIO din Europa si intreaga lume(Logona, Hoyer, Acorelle, Fitne, Sante). Oferta bogata de produse BIO-organice cuprinde: produse terapeutice, produse cosmetice, alimente curative,  produse de make-up, suplimente alimentare si produse de curatenie.

  Calitatea exceptionala a produselor Life Care, serviciile ireprosabile precum si politica de responsabilitate sociala promovata de companie, au facut ca aceasta sa aiba o ascensiune spectaculoasa, aducandu-i recunoasterea unanima a presei ca fiind principalul pion de educare a pietei din Romania in spiritul ECO. In 2008 Life Care primeste titlul de "Numele BIO in Romania".

  Odata cu finele anului 2009, compania s-a extins in afara granitelor, cucerind piata Ungariei. In urmatoarea perioada de timp compania s-a extins in Italia si Spania, oferindu-le Partenerilor din aceste tari posibilitatea de a intra in posesia unor cataloage tiparite in limba respectiva, de a avea acces la site-uri si la numere de telefon unde puteau discuta cu un reprezentant Life Care in limba vorbita.

  Compania a cunoscut o crestere a cifrei de afaceri de la an la an, inregistrand o crestere de 4% chiar si in 2011, in ciuda situatiei economice precare din Romania. Acest lucru a fost posibil datorita echipei Life Care si a celor peste 60.000 de Parteneri, care s-au ghidat dupa valorile comune: Life Care este prima companie BIO romaneasca, care s-a lansat ca o adevarata provocare in anul 2005, la Timisoara. In premiera nationala Life Care introduce conceptul de PRODUS ORGANIC, ofera alternativa unor produse sanatoase si propune un stil de viata echilibrat pentru toti cei care isi doresc sa traiasca in armonie cu natura.

  Life Care ofera sanatate, prosperitate si implinire tuturor celor care au ales sau doresc sa aleaga stilul de viata sanatos BIO.
  indreptandu-se in fiecare zi mai mult de MISIUNEA Life Care: de a crea cea mai mare organizatie globala unde oricine poate deveni sanatos, imbogatit si intreg!

  In 2012, Life Care incepe o noua era BIO impreuna cu noul CEO, Romulus Sirbu. Cu o experienta de 16 ani in Direct Selling(din care 7 ani in strainatate), Romulus Sirbu a inceput din acest an sa vorbeasca BIO.
  Life Care ofera sanatate, prosperitate si implinire tuturor celor care au ales sau doresc sa aleaga stilul de viata sanatos BIO.

 • 2. Ce inseamna produs BIO?

  Cosmeticele organice sunt produse ce contin ingrediente 100% BIO. Aceste ingrediente provin din plante crescute in zone nepoluate, fara fertilizatori sau modificari genetice, si care nu contin substante clasice de conservare a cosmeticelor: parabeni, SLS, parafina, uleiuri minerale, silicon, filtre chimice, coloranti sintetici, parfumuri artificiale.

  Produsele organice alimentare sunt rezultatele agriculturii organice, o metoda de productie ce foloseste tehnici care sunt in armonie cu natura. In agricultura BIO folosirea pesticidelor, fungicidelor sau a ierbicidelor, iradierile, modificarile genetice si conservantii sintetici sunt elemente si practici strict interzise. Animalele crescute in ferme ECO nu primesc antibiotice sau hormoni de crestere.

  Organic, ecologic sau BIO sunt termeni similari si se folosesc doar in cazul in care produsele la care se refera au fost certificate de catre un organism certificator international independent. Cele mai importante astfel de certificari sunt: ECOCERT, ECOINSPECT, USDA, Demeter, BCS Oko Garantie, BDIH, TÜV Austria.

 • 3. Cum comand produse Life Care?

  Produsele Life Care pot fi comandate telefonic (0256-22.88.33, 0720.22.88.33, 0742.22.88.33, 0786.63.89.54) sau online direct de pe site-ul www.life-care.com. Dupa accesarea site-ului se va face autentificarea cu user-ul (codul dumneavoastra Life Care) si parola (formata din ultimele 6 cifre din CNP-ul dumneavoastra) proprie. La prima intrare in contul personal se recomanda personalizarea parolei pentru siguranta contului. Retinerea noii parole este esentiala. Pierderea ei necesita resetarea contului si poate dura 24-48 de ore, zile lucratoare. In cazul restartarii se va primi din nou parola ultimelor 6 cifre din CNP..

 • 4. Care este termenul de livrare al produselor Life Care?

  Livrarea se face la domiciliu prin curier rapid intr-un interval de timp cuprins intre 24 si 48 de ore de la preluarea comenzii de catre curier de la sediul Life Care.
 • 5. Care sunt avantajele unui partener Life Care?

  Cel mai mare beneficiu al unui Partener Life Care este oportunitatea de a consuma produse 100% BIO, produse care intretin sanatatea si frumusetea in mod natural. In plus, calitatea de partener Life Care ofera posibilitatea achizitionarii produselor Life Care cu o reducere permanenta de 20% fata de preturile afisate in catalog.

  Fiecare Partener Life Care isi poate dezvolta o afacere de familie care sa ii sporeasca veniturile si pe care sa si-o gestioneze singur, in functie de propriul program. Venitul mediu in randul partenerilor Life Care activi lunar este de 700 RON, insa se pot atinge si praguri de peste 5.000 Euro lunar! Suma variaza in functie de volumele generate de echipa formata si de nivelul de calificare atins.

 • 6. Cum pot sa devin partener Life Care?

  Calitatea de Partener Life Care este dobandita in momentul in care persoana care isi exprima dorinta de a obtine acest statut este inscrisa de catre un Partener Life Care deja validat. Partenerul care face inscrierea este ulterior responsabil de initierea noului partener in afacerea Life Care. Exista posibilitatea inregistrarii "fara sponsor" urmand ca Life Care sa ii directioneze catre un Director de succes care sa ii asiste in activitate, in functie de asteptarile pe care le au fata de Life Care (Model de Stil de Viata, Lider, Networker, Consilier de Stil de Viata Sanatos sau Partener).

 • 7. Care este procedura de inscriere si obtinere a unui cod de partener Life Care?

  Inscrierea pentru a obtine codul de partener se poate efectua telefonic, apeland departamentul Call Center: 0256.22.88.33, 0720.22.88.33, 0742.22.88.33 sau 0786.63.89.54.
  Daca cererea este aplicata online, un e-mail automat va sosi in momentul preluarii ei in baza de date de catre un operator Life Care. Imediat dupa inregistrarea online se poate face o prima comanda. Inscriere partener

 • 8. Pot ramane doar client fara sa dezvolt propria mea afacere Life Care?

  Timp de 180 de zile se pastreaza beneficiul reducerilor de 20% la orice produse din catalogul Life Care, fara a exista obligativitatea unei cumparaturi lunare.

 • 9. Ce resurse materiale implica demararea unei afaceri Life Care?

  In maxim 30 de zile de la inscriere se va face o prima comanda. La prima comanda, Compania va ofera gratuit Catalogul Life Care.

Fiecare om este autorul propriei sale sănătăţi sau boli. (Buddha)

Fi schimbarea care vrei să fi!
                 participă la comunitatea Life Care şi completează formularul de înscriere AICI.
Produse BIO Life-Care Untitled Document

Acasă / Despre Noi / Gama Produse / Reduceri / Cum cumpăr / Consultanţă LifeCare / Forum / Contact

© Tarnau Olentina - Daimon Director

administrare